Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Milletvekilli Tahsin Becan Bakan Yerlikaya’yı ziyaret etti

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret ederek ülke sorunlarına ilişkin hassasiyetini ve çözüm önerilerini sundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 16:20
Kaynak: YALOVA HAYAT
CHP Milletvekilli Tahsin Becan Bakan Yerlikaya’yı ziyaret etti

Yalova ve ülke gündemini yakından takip eden CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan bu çerçevede ilgili bakanları da ziyaret ederek gerek sorunların aktarılması ve gerekse de çözüm önerilerinin paylaşılması anlamında istişareler gerçekleştiriyor. Bu çerçevede İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret eden CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, ülke gündemindeki konular hakkında detaylı bir görüşme gerçekleştirdi. Tahsin Becan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile yaptığı görüşmede, hem Yalova ile ilgili konular hakkında bilgiler aktardı hem de ülke genelindeki sorunlara dair çözüm önerilerini paylaştı. Görüşme sırasında, Yalova'nın gelişimi ve ihtiyaçları üzerine istişarelerde bulunan Becan, Bakan Yerlikaya'ya yerel ve ulusal sorunlarla ilgili düşüncelerini iletti.

Tahsin Becan, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya ile yaptığım görüşmeyle hem Yalova için hem de ülke sorunlarına ilişkin hassasiyetlerimi ileterek çözüm önerilerimi dile getirdim. Yanlışa yanlış, doğruya doğru bildiğimizi nerde kimle olursa anlatmaya devam edeceğiz. Misafirperverliği için bakanımıza teşekkür ediyorum," dedi.

Becan, ülke genelinde yaşanan sorunlara karşı duyarlılığını ve bu sorunların çözümü için önerilerini paylaşmanın önemine vurgu yaparak, Yalova'nın kalkınması ve refahı için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.