Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP İzmir Kongresinde olaylar olaylar! CHP kongresinde kavga çıktı mı? CHP İzmir kongresinde neler oldu?

Gün geçmiyor ki CHP'de çalkantılı günler bitmiyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aldığı yenilgiden sonra parti de kazan kaynamaya başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı değişim hareketi başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2023 23:54
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2023 23:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
CHP İzmir Kongresinde olaylar olaylar! CHP kongresinde kavga çıktı mı? CHP İzmir kongresinde neler oldu?

Bugün CHP İzmir kongresine katılan Genel Başkan Adayı Özgür Özel'in katılımından sonra CHP'nin kavgalı kongrelerine bir yenisi daha eklendi. CHP İzmir İl Kongresi’nde blok liste uygulama kararının verilmesinin ardından salonda karşılıklı yumruklar konuştu.

Cumhurbaşkanlı seçimindeki yenilgiden sonra parti ikiye bölündü. Bir kısım Genel Başkan Kılıçdarooğlu ile yola devam derken diğer tarafta değişim taraftarlarının adayı Özgür Özel oldu. Bugünkü CHP İzmir kongresinde de bu iki grup arasında arbede yaşandı. ,

Bugün CHP İzmir İl Kongresi'ne katılan Genel Başkan Adayı Özgür Özel Kılıçdaroğlu'nu destekleyen gençler tarafından protesto ile karşılaştı. "Sandığı yeniden umut haline getirmek gerektiğini" söyleyen Özel'in konuşması sırasında salondan "Gençlerin umudu Kılıçdaroğlu" sloganları yükseldi.Gençlere seslenen Özgür Özel, "Gençler kim dediyse 'Bunu yapın' diye, yapmayın. Benim konuşmama engel olamazsınız. CHP'lilere yakışmaz. Beni Süleyman Soylu susturamadı. Bu talimatı veren de susturamaz" dedi.

Bu konuşmadan sonra kongrede ipler iyice gerildi. Konuşmanın ardından ikinci bir gerginlik yaşandı. Bu bu kez de divana blok liste önergesi ortalığı karıştırdı. Önergenin verilmesinden sonra bazı milletvekilleri ve ilçe başkanlları buna itiraz etti ve çarşaf liste olması gerektğini söylediler... Olaylar esnasında partililer kavgaya tutuşup yumruklaştılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.