Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP İl Başkanı Doğancı ve Belediye Başkanı Tavşan’dan Bolu çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova İl Başkanı İ. Erdem Doğancı ve Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2024 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2024 14:14
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP İl Başkanı Doğancı ve Belediye Başkanı Tavşan’dan Bolu çıkarması

Yalova’dan Bolu’ya önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. CHP Yalova İl Başkanı İ. Erdem Doğancı ve beraberinde Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, Bolu’ya giderek Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz’de yer aldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette ilk olarak, Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve kendisine gerçekleştireceği çalışmalarda üstün başarılar diledi. Ziyaretin devamında ise Yalova, Kadıköy ve Bolu hakkında güncel konular üzerine sohbet edildi ve fikir alışverişleri gerçekleştirilerek istişarelerde bulunuldu. Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a Kadıköy’de üretilen çiçeklerden takdim etti ve nazik misafirperverliği, güler yüzü, hoş sohbeti adına teşekkürlerini iletti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Başkan Tavşan ziyaret sonrası yapmış olduğu açıklamada, ‘’CHP Yalova İl Başkanımız İ. Erdem Doğancı ile birlikte Sayın Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Güler yüzü ve misafirperverliği için de ayrıca teşekkür ediyorum. Her daim birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceğiz’’ ifadelerine yer verdi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yalova ve Kadıköy'e nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Ziyaret, yerel yönetimler arasında iş birliğinin ve iletişimin önemini vurgularken, bu samimi buluşma, bölgesel kalkınma ve dayanışma adına umut verici bir adım olarak nitelendirildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.