Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’den tam kadro ‘Tandoğan’ çıkarması

CHP Genel Merkezi tarafından Ankara Tandoğan Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Büyük Emekli Mitingi’ne CHP Yalova İl Örgütü de tam kadro katıldı. Kongrede CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2024 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2024 14:50
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
CHP’den tam kadro ‘Tandoğan’ çıkarması

CHP tarafından emeklilerin sorunları ve taleplerinin dile getirildiği ‘Büyük Emekli Mitingi’, Ankara Tandoğan Meydanı’nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Mitinge CHP Yalova İl Örgütü de kelimenin tam anlamı ile çıkarma yaptı. CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, il yönetimi ve çok sayıda partili Ankara’ya giderek mitingde yerini aldı.

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan da mitingde CHP Yalova İl Örgütünü yalnız bırakmadı. Burada teşkilatla birlikte CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in konuşmasını dinleyen Becan ve Yalova ekibi, ellerinde pankartlarla da emeklilerin sorun ve taleplerine vurgu yaptılar. Hükümetin emeklinin feryadını duymak zorunda olduğunu ifade eden Becan, mitinge yoğun bir katılım olmasının da artık bu sese kulak verme zamanının geldiğini gösterdiğini ifade etti.

Emeklinin sesi olmaya devam edeceklerini de dile getiren Becan, “Yıllarca çalıştılar, emekli oldular ancak yoksulluğa ve çaresizliğe mahkûm edildiler. Emeklilerimizin adalet taleplerini duyurmak ve daha iyi şartlarda yaşamalarını sağlamak için bugün Genel Başkanımız Özgür Özel önderliğinde, Tandoğan Meydanı’nda ‘Büyük Emekli Mitingi’ndeydik.

Emeklilerimizin daha iyi şartlarda hak ettikleri düzende yaşayabilmesi için seslerine ses olmaya devam edeceğiz. Emeklinin hakkını Cumhuriyet Halk Partisi alacak” dedi.
CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan gün boyunca birçok televizyonun da canlı yayınlarına katılarak emeklilerin hükümetten beklentilerini anlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.