Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’den Çınarcık’ta gövde gösterisi

Cumhuriyet Halk Partisi Çınarcık Seçim İletişim Merkezi, düzenlenen coşkulu törenle açıldı. Çok sayıda vatandaş düzenlenen açılışa yoğun ilgi gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2024 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 12:12
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
CHP’den Çınarcık’ta gövde gösterisi

31 Mart Mahalli İdareler seçimi yaklaşırken, saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Çınarcık Belediye Başkan Adayı Avni Kurt’un Seçim İletişim Merkezi, 17 Şubat Cumartesi günü saatler 14.00’ı gösterdiğinde düzenlenen görkemli törenle açıldı.

CHP Yalova İl Örgütü’nden İl Başkanı İ. Erdem Doğancı, Milletvekili Tahsin Becan, Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel ve beraberinde Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele, Kadıköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Tavşan, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay katılım sağladı.

 "Çınarcık’a da işin ehli geliyor’’

Gerçekleşen seçim iletişim merkezi açılışı sonrasında kısa bir açıklama yapan CHP Yalova İl Başkanı İ. Erdem Doğancı sözlerinde, ‘’Coşku ve ilgi gösteriyor ki Çınarcık, yeniden Avni Kurt diyor. Çınarcık'ta kazanacağız, Yalova'da kazanacağız’’ ifadelerine yer verdi.

CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel ise, ‘’ Bugün dostum ve aynı zamanda Çınarcık Belediye Başkan Adayımız Avni Kurt’a destek için baba ocağı Çınarcık’taydık. Yeniden başkanlık görevine seçileceğine yürekten inandığım dostum Avni Kurt’un seçim irtibat bürosunun açılışını İl Başkanımız Erdem Doğancı, Milletvekilimiz Tahsin Becan ve diğer belediye başkan adaylarımızla birlikte gerçekleştirdik. Çınarcık’ta yeniden sosyal demokrat ve halkçı belediyeciliğin geleceği günler yakın. Çınarcık’a da işin ehli geliyor’’ diye belirtti. Sonrasında ise Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele’de kısa bir açıklamada bulundu ve sözlerinde, ‘’ Çınarcık Belediye Başkan Adayımız Avni Kurt’un seçim iletişim merkezinin açılışı için Çınarcık’taydık. Avni başkanımızın da kazanacağına inancımız tam. Kendisine yürekten başarılar diliyorum’’ dedi.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.