Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP, Çınarcık ve Kaytazdere adaylarını açıkladı

CHP, geçen hafta 226 adayın belirlenmesinin ardından 126 aday daha açıkladı. Yalova’nın Çınarcık ilçesinde Avni Kurt, Kaytazdere beldesinde Doğan Çitil belediye başkan adayı oldu. Kadıköy beldesinde ise ön seçim kararı alındı

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2023 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2023 12:43
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
CHP, Çınarcık ve Kaytazdere adaylarını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 2024 yerel seçimleri için adaylarını belirlemeye devam ediyor. Geçen hafta 226 adayın ismini duyuran CHP, 126 adayı daha açıkladı. Açıklanan adaylar arasında, Yalova’nın Çınarcık ilçesinde önceki dönem CHP’li belediye başkanı Avni Kurt, Kaytazdere beldesinde ise Doğan Çitil yer aldı. Kadıköy beldesinde ise CHP, ön seçim yapılması kararı aldı. Ön seçimde, CHP aday adayları arasından belediye başkan adayını belirleyecek.

“Zaman yok ben hazırım”

Çınarcık’tan aday gösterilmesi sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Avni Kurt, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Parti Meclisi Üyelerine, Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı ve yönetimine, Yalova Milletvekili Tahsin Becan’a, Çınarcık İlçe Başkanı Hasibe Birgin ve yönetimine, tüm partililere teşekkür etti. Kurt, adaylığının Çınarcık ve CHP adına hayırlı olmasını temenni etti. Kurt, “Zaman yok ben hazırım” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.