Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Kaşıkçı: “37 yıl sonra Çiftlikköy'de yaktığımız bu meşale hiç sönmeyecek’’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiftlikköy İlçe Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda yerel seçim zaferi değerlendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2024 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2024 15:17
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Kaşıkçı: “37 yıl sonra Çiftlikköy'de yaktığımız bu meşale hiç sönmeyecek’’

Seçim sonuçlarına göre ülke genelinde başarılı bir seçim geçiren CHP, Yalova genelinde de büyük bir başarıya imza atarak, 14 belediyenin 8’ini kazandı. Geçtiğimiz günlerde Çınarcık’ta gerçekleşen ilçe danışma kurulu toplantısı ardından, bu sefer de Çiftlikköy’de bir araya gelindi. Gerçekleştirilen Çiftlikköy İlçe Danışma Kurulu Toplantısına, CHP Yalova İl Başkanı İ. Erdem Doğancı, Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, il ve ilçe yöneticileri, belediye ve il genel meclis üyeleri, önceki dönem ilçe ve belde başkanları da katılım sağladı. Yerel seçim önü süreç ve yerel seçim sonuçlarının değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda, bundan sonraki süreç ve yapılacak çalışmalar, atılacak adımlar hakkında istişareler yapılarak, fikir alışverişleri gerçekleşti. Verimli geçtiği ifade edilen ilçe danışma kurulu toplantısı, 37 yıl sonra Çiftlikköy’de kazanılan bu büyük başarıda emeği geçen herkese teşekkür edilerek devam etti.

"İlk kez almanın gururunu yaşıyoruz’’

CHP Yalova İl Başkanı İ. Erdem Doğancı, gerçekleştirilen Çiftlikköy İlçe Danışma Kurulu Toplantısı sonrasında bir açıklamada bulundu ve sözlerinde, ‘’Yalova’nın en hızlı gelişen ilçesi Çiftlikköy Belediyesi’ni ilk kez almanın gururunu yaşıyoruz. Bu başarıya imza atan CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı ve Belediye Başkanımız Adil Yele ile birlikte gerçekleştirilen Danışma Kurulu Toplantısı’nda bir araya geldik. Çiftlikköy’de bu başarı için emek veren İl ve İlçe Yöneticilerimiz, Meclis Üyelerimiz, İl Genel Meclisi Üyelerimiz ve partimizin kıymetli emekçileri ile önümüzdeki süreci konuştuk’’ ifadelerine yer verdi.

"İşimiz gücümüz Çiftlikköy’’

CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı’da bir paylaşımda bulundu ve kazanılan başarıdan dolayı duydukları memnuniyeti ifade etti.

Kaşıkçı sözlerinde, ‘’ Çiftlikköy İlçe Danışma Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. İl Başkanımız Erdem Doğancı, Belediye Başkanımız Adil Yele,il ve ilçe yöneticilerimiz,belediye ve il genel meclis üyelerimiz,önceki dönem ilçe ve belde başkanlarımızın da katılımıyla yerel seçim sürecini değerlendirdik. 37 yıl sonra Çiftlikköy'de yaktığımız bu meşale hiç sönmeyecek. İşimiz gücümüz Çiftlikköy’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.