Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çavuşoğlu’ndan Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel’e ziyaret: Başarılarınla gurur duyuyoruz

Yalova'nın gururu Buse Tosun Çavuşoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel’i makamında ziyaret ederek kendisine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Çavuşoğlu, formasını da Soygüzel’e hediye etti

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 04:16
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 16:06
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çavuşoğlu’ndan Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel’e ziyaret: Başarılarınla gurur duyuyoruz

Yalova adına yıllarca güreşen ve ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı’na transfer olan Milli Güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu, Yalova’ya gelerek İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel’i ziyaret etti. Ziyaret sırasında Soygüzel, Çavuşoğlu’nun ulusal ve uluslararası alandaki başarılarıyla gurur duyduklarını belirtti.
Soygüzel, "Buse başarılarıyla hem ülkemizin hem de tüm Yalovalıların göğsünü kabarttı. Bizler Buse’nin kazandığı her başarı ile mutlu oluyor ve gurur duyuyoruz” dedi.

Buse Tosun Çavuşoğlu da, Yalova adına güreştiği dönemlerde Hasan Soygüzel'in kendisine verdiği desteğin çok önemli olduğunu ifade ederek, "Başkanımız her zaman yanımda oldu, bu nedenle kendisine teşekkür ediyorum” diyerek ona forma hediye etti. Ziyaret sırasında spor ve Yalova'nın spora verdiği destekler üzerine sohbet eden ikili, sporda geleceğe yönelik planları da değerlendirdi.

Buse Tosun Çavuşoğlu, 2023 Dünya Güreş Şampiyonası ve 2024 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya, 2024 Paris Olimpiyatları'nda bronz madalya kazanarak Türkiye'yi gururlandırmıştı.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.