Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiye tarihi belli oldu! İşte ikramiyenin verileceği tarih

Kasım ayında Cumhuriyetin 100. yılına özel tek seferlik 5 bin TL ikramiye alan çalışmayan emeklilerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan çalışan emeklilere de 5 bin TL ikramiye verileceğini duyurmuştu. Emekliler ikramiye tarihini bekliyordu TBMM’de bütçe görüşmeleri devam ederken çalışan emekliler verilecek ikramiyenin tarihi de belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2023 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2023 11:13
Kaynak: Hilal Baldemir
Çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiye tarihi belli oldu! İşte ikramiyenin verileceği tarih

Seçim döneminde emeklilere bir defaya mahsus 5 bin TL ikramiye verileceğini duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan ardından bu ikramiyenin yalnızca çalışmayan emeklilere verileceğini açıklamıştı. Kasım ayında çalışmayan emekliler 5 bin TL ikramiye aldıktan sonra gelen tepkiler üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan çalışan emeklilere de 5 bin TL ikramiye verileceğini duyurdu.

Çalışan emeklilerin gözü kulağı ikramiyenin hangi tarihte verileceğindeydi. AK Parti Grup Başkanlığı yılbaşına kadar ikramiyelerin yetiştirilmesi için çalışmaları hızlandırdı. AK Parti, Meclis'teki bütçe görüşmelerinden hemen sonra torba yasanın kalan maddelerini gündeme alacak ve kararı yürürlüğe sokacak.

Önümüzdeki hafta çarşamba gecesi torba yasanın bütün maddelerinin Genel Kurul'dan geçirilmesi planlanırken, bankalara da konuya ilişkin gerekli talimatlar verildi. Önümüzdeki çarşamba günü yasalaşması beklenen düzenlemeyle birlikte 28-29 Aralık tarihlerinde 5 milyona yakın çalışan emekli, 5 bin TL'lik ikramiyelerini alacak.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.