Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Pediatri Günlerine YAÜ’den Prof. Dr. Vefik Arıca katıldı

Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesinin paydaş olduğu Bursa'da düzenlenen Bursa Pediatri Günlerine, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca da katılım sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 15:00
Kaynak: Murat Can Aytemur
Bursa Pediatri Günlerine YAÜ’den Prof. Dr. Vefik Arıca katıldı

Bursa Pediatri Günleri kapsamında bir etkinlik düzenlendi. Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin de paydaşı olduğu bu önemli etkinliğe, Yalova’yı temsilen Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca katılım sağladı. Gerçekleşen etkinlikte bölgedeki alanında uzman yaklaşık olarak 200 Çocuk hekiminin katılımıyla verimli bir toplantı gerçekleştirildi. Burada bir konuşma yapan Prof. Dr. Vefik Arıca, katılımcılara; Pediatri alanında farklı şehirlerde farklı senelerde gerçekleştirilen toplantılar ve kongreler hakkında bilgi verdi, bu toplantıların içerikleri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

Düzenlenen etkinlikte çocuklarda sıkça görülen; Akut nazofarenjit (Soğuk algınlığı, Nezle) gibi ve daha pek çok hastalık hakkında önemli açıklamalarda bulunuldu.

Bu tür etkinlikler, katılımcılar tarafından olumlu karşılanırken aynı zamanda da pediatri alanındaki bilgi ve deneyim paylaşımını artırarak çocuk sağlığı hizmetlerinin gelişimine önemli katkılar sağlıyor.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.