Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burak Aslansoy TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası toplantısına katıldı

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, 49. Dönem Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Temsilcilerinin katılımıyla 19 Temmuz 2024 Perşembe günü saat 20.00’da Zoom uygulaması üzerinden bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Yalova İl Temsilcisi Burak Aslansoy’da katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 04:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 04:49
Kaynak: Murat Can Aytemur
Burak Aslansoy TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası toplantısına katıldı

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, 19 Temmuz 2024 Perşembe günü saat 20.00’da Zoom uygulaması üzerinden önemli bir toplantı düzenledi. Toplantıya, 49. Dönem Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Temsilcileri katılım gösterdi. Gerçekleştirilen toplantıya Yalova’yı temsil etmek üzere Yalova İl Temsilcisi Burak Aslansoy katılım sağladı.

Önemli konular görüşüldü

Toplantı Oda Başkanı Baki Remzi Suiçmez’in açılış konuşmasında yapmış olduğu gündem değerlendirmesi ile başladı. Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yener Ataseven odanın mali durumu hakkında; Oda II. Başkanı Mehtap Ercan Bilgen odanın Toprak Koruma Kurullarında İl Temsilcilikleri aracılığı ile daha etkin, örgütlü bir mücadele vermesi için temsilcilerin dikkat etmesi gereken konular, İl Koordinasyon Kurulu’nun önemi ve eğitimler; Oda Yönetim Kurulu Üyesi Özgür SELVİ ise ZMO-Genç oluşumunu desteklemek için neler yapılabileceği, odanın ZMO-Genç için planladığı ZMO-Genç Yaz Kampı, Öğrenci Kurultayı ve sosyal-kültürel etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Yoğun katılım sağlandı

İl temsilcilerinin söz alarak sorunlarını ve beklentilerini dile getirdikleri bu önemli toplantıya; Oda Başkanı Baki Remzi SUİÇMEZ, II. Başkan Mehtap ERCAN BİLGEN, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yener ATASEVEN, Yönetim Kurulu Üyesi Özgür SELVİ, Genel Sekreter Yardımcısı Buket GÜNEY PAMUKCUOĞLU, Basın ve MİEM Sorumlusu Funda GACAL ile Adıyaman İl Temsilcisi Ömer Faruk ÖZBEK, Artvin İl Temsilcisi Kenan ÇİFTÇİ, Batman İl Temsilcisi Ebubekir DOĞAN, Bilecik İl Temsilcisi Erdem GÜLÜMSER, Bartın İl Temsilcisi İbrahim YILDIRIM, Bolu İl Temsilcisi Niyazi KALFA, Bingöl İl Temsilcisi Ramazan ÇETKİN, Erzincan İl Temsilcisi Erhan ÇİL, Giresun İl Temsilcisi Rıfkı KARABULUT, Isparta İl Temsilcisi Mehmet KOBUK, Karaman İl Temsilcisi Hakan ERKAN, Kırklareli İl Temsilcisi Erol ÖZKAN ve Yardımcısı Kübra ÇABUK ÖZARSLAN, Kilis İl Temsilcisi Güven ÖZDEMİR, Kocaeli İl Temsilcisi Mehmet Veysel AYHAN, Nevşehir İl Temsilcisi Recep EROĞLU, Ordu İl Temsilcisi Mehmet Zafer AYDEMİR, Sakarya İl Temsilcisi Makbule DURMUŞ, Yalova İl Temsilcisi Burak ASLANSOY ve Yozgat İl Temsilcisi Haydar KUTSAL katılım sağladı.

Özellikle Ziraat Mühendisleri Odası'nın gençlik faaliyetlerini desteklemesi ve mesleki bilinci artırmak adına planladığı etkinliklerin detayları da bu toplantıda ele alındı. Bu tür toplantıların, odanın stratejik planlamalarını güçlendirmesi ve üye memnuniyetini artırması açısından büyük önem taşıdığı belirtildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.