Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BTP, Yalova’da yerel seçimlere hazır! BTP Yalova'da yerel seçime ayrı mı giriyor? BTP yerel seçimde kimi destekliyor?

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Yalova İl Başkanı Yüksel Durak, yerel seçimlere parti olarak tek başına gireceklerini açıkladı. Durak, aday adaylığı müracaatlarının devam ettiğini ve gençlere öncelik verdiklerini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2023 08:49
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2023 08:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
BTP, Yalova’da yerel seçimlere hazır! BTP Yalova'da  yerel seçime ayrı mı giriyor? BTP yerel seçimde kimi destekliyor?

BTP Yalova Teşkilatı, yönetim kurulu toplantısı yaptı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Durak, ebedî Genel Başkanları Prof. Dr. Haydar Baş’tan sonra yeni Genel Başkanları Hüseyin Baş ile ilk defa seçime gireceklerini belirtti. Durak, “Bütün teşkilatlarımız çalışıyor. Aday adayı çalışmalarımız hızla devam ediyor” dedi.
Durak, ‘Ülkeyi Yönetecek Gençler Aranıyor’ sloganı ile her kesime açık, şeffaf bir seçim atmosferi yaşayacaklarını ifade etti. Durak, “Biz özellikle genç arkadaşlarımızdan adaylık müracaatları bekliyoruz. Siyasetin gençleşmeye şiddetle ihtiyacı var. Prof. Dr. Haydar Baş ve Genel Başkanımız Hüseyin Baş’ın halkın gönlünde derin bir sevgisinin olduğunu mutlulukla müşahede ediyoruz. Yol yordam hazır. Halkımıza hizmete talip olan her vatan evlâdına kapımız açık” diye konuştu.
Vatandaşların partilerine aday adaylığı müracaatlarını bizzat İl Başkanlığı ofisine gelerek veya dijital ortamda aday adaylığı formunu doldurarak yapabileceklerini bildiren Durak, “Müracaatlar başkanlığımızca tek tek değerlendirilecektir” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.