Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Binbir surat fenomen yakalandı! İşte 150 milyonluk vurgunun sonu

Geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşen bir dolandırıcılık haberinin başrolü olan komedyen Kıvanç Talu bir süredir emniyet güçlerinin arananlar listesindeydi. 150 milyon liralık vurgun yaptıktan sonra eşiyle ortadan kaybolan Kıvanç Talu yine eşiyle birlikte havalimanında kıskıvrak yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2024 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2024 11:02
Kaynak: Hilal Baldemir
Binbir surat fenomen yakalandı! İşte 150 milyonluk vurgunun sonu

Sosyal medya fenomenleri emniyet güçlerinin radarından kurtulamıyor. Geçtiğimiz Kasım ayında ailesinden birçok isimle birlikte cezaevine giren Dilan Polat’ın ardından İçişleri Bakanlığı ve Mali Suçlarla Mücadele birimi sosyal medya fenomenlerini mercek altına aldı.

kıvanç talu yakalandı

MASAK’ın radarına giren fenomenlerden biri de binbir suratlı videolarıyla tanıdığımız komedyen Kıvanç Talu ve eşi oldu.

Komedyen, fenomen ve oyuncu Kıvanç Talu ve reklamcılık sektöründe tanınan eşi Beril Talu’nun, Ponzi sistemi ile yakın çevrelerinin yüklü miktarda paralarını aldığı iddia edildi.

İddiaya göre çift yakın çevrelerinin kuaförlerini, manikürcülerini, şoförlerini bile reklam işi adı altında dolandırdı. Bu iddiaların ardından çift dolandırıcılık ve yurt dışına kaçmakla suçlandı.

İkili hakkında art arda gelen şikayetlerin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Öyle ki çiftin yakın çevrelerini 150 milyon TL dolandırdığı iddia ediliyor.

Haklarında yakalama kararı olan ve her yerde aranan Talu çifti Gürcistan'dan Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldikleri esnada polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.