Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş deplasmanda güldü

Türkiye Trendyol Süper Ligi 16.Hafta mücadelelerinde, deplasmanda Ç. Rizespor ile karşılaşan Beşiktaş, attığı 4 golle kötü gidişe son dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2024 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2024 15:15
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Beşiktaş deplasmanda güldü

Beşiktaş sezon başından bu yana devam etmekte olan kötü gidişata Rize deplasmanında son dedi. Siyah beyazlılarda ligin başından bu yana sürmekte olan çalkantılı süreç bu maç ile birlikte son buldu. Beşiktaş genç yıldızı Semih ile güldü, Ç. Rizespor ise mağlubiyetten dolayı üzüntülü. Kendi evinde Beşiktaş’a 0-4 mağlup olan İlhan Palut’un öğrencileri bu maç ile beraber ligdeki 6.mağlubiyetini yaşamış oldu.

Beşiktaş bu sezon çıkmış olduğu 19 maçta 10 defa galibiyet aldı, 7 kez mağlubiyet yaşadı ve kalan iki maçı da berabere tamamladı. Siyah beyazlılar toplamış olduğu 32 puan ile, Trabzonspor’un hemen altında 4.sırada yer alıyor. Ç. Rizespor ise bu sezon çıkmış olduğu 19 maçta 8 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 5 beraberlik ile toplamış olduğu 29 puan sayesinde 6.sırada yer aldı.

Beşiktaş Semih’le güldü

Beşiktaş’ın 18 yaşındaki genç yıldızı Semih Kılıçsoy bu maçta adeta devleşti ve sahada şov yaptı. İzleyenleri kendisine hayran bırakan genç oyuncu 2 gol 1 asistlik performansı ile maçın adamı seçilmeye hak kazandı. Maçın henüz 4.dakikasında golle buluşan Beşiktaş, Rashica ile 0-1 öne geçti. Devamında ise dakikalar 45’i gösterdiğinde Demir Ege Tıknaz’ın asisti ve Semih Kılıçsoy’un golü ile skor 0-2’ye yükseldi. Maçın ikinci yarısı başlar başlamaz henüz dakikalar 46’yı gösterirken Beşiktaş’ın genç oyuncusu yine kendisini gösterdi ve savunmadan seken topa muhteşem bir vuruş sergileyerek takımını 0-3 öne geçirdi. Maçta başarılı bir performans sergileyen Semih Kılıçsoy dakikalar 79’u gösterdiğinde bu kez de Cenk’e asist yaptı ve takımının 4.golünde de pay sahibi oldu. 90 dakika’nın sonunda Beşiktaş deplasmanda karşılaştığı Ç. Rizespor mücadelesinden 0-4 galip ayrıldı.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.