Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Benzine indirim mi geliyor? Benzine kaç TL indirim yapılacak? Benzine ne zaman indirim geliyor?

Son olarak benzinin litre fiyatına 14 Eylül tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1,65 TL zam yapılmıştı. Aylardır brent petrol fiyatındaki yükseliş akaryakıtta ardı ardına zamlara neden olmuştu. Sonunda beklenen haber geldi benzine indirim geliyor. Peki, ? Benzine kaç TL indirim yapılacak? Benzine ne zaman indirim geliyor? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2023 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2023 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Benzine indirim mi geliyor? Benzine kaç TL indirim yapılacak? Benzine ne zaman indirim geliyor?

Temmuz ayından bu yana brent petrol fiyatlarında yaşanan artışlar akaryakıt fiyatlarını da doğrudan etkiliyor. Akaryakıta gelen ardı ardına zamlar vatandaşların belini büküyor. Son olarak 14 Eylül tarihinde benzine 1,65 TL zam gelmişti ve benzinin litre fiyatı 36,71 TL olmuştu. Peki benzine indirim gelecek mi? Benzine ne zaman indirim gelecek? Benzine kaç TL indirim gelecek? İşte cevabı…

benzine ne zaman indirim gelecek

Geçen hafta brent petrol fiyatı 95 doları görmüştü fakat bu haftanın başlamasıyla brent petrol fiyatı 90 dolara geriledi. Brent petroldeki gerileme akaryakıt fiyatlarında da indirim beklentisine yol açtı.

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litresine 2 lira 11 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.

Motorin ve LPG fiyatlarında ise şu an bir değişim olmayacak.

benzine kaç TL indirim geliyor

Yeni benzin fiyatları ne kadar olacak?

Son olarak İstanbul’da benzinin litre fiyatı 36,71 TL olmuştu. Bu gece gelecek indirim ile birlikte benzin fiyatları İstanbul’da 34,60 TL’ye, Ankara’da 35,20 TL’ye, İzmir’de 35,31 TL’ye gerileyecek.

Güncel olarak motorinin litre fiyatına bakacak olursak yaklaşık olarak İstanbul’da 40,13 TL, Ankara’da 40,69 TL, İzmir’de 40,87 TL seviyesinde bulunuyor.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.