Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Benzine indirim mi geliyor? 5 Ekim benzin fiyatı? Benzin kaç TL 5 Ekim?

Dün geceden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litresine 2 lira 11 kuruş indirim gelmişti böylelikle benzinin litre fiyatı İstanbul’da 34,60 TL olmuştu. Bir müjde de bugün geldi bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine yeniden indirim gelmesi bekleniyor. Peki, 5 Ekim benzin fiyatı? Benzin kaç TL 5 Ekim? Benzine ne kadar indirim gelecek? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2023 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2023 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Benzine indirim mi geliyor? 5 Ekim benzin fiyatı? Benzin kaç TL 5 Ekim?

Brent petrolün 95 dolardan 90 dolara düşmesi üzerine dün gece benzinin litresine 2 lira 11 kuruş indirim gelmişti. Buna göre İstanbul’da benzinin litre fiyatı 34,60 TL olmuştu. Vatandaşları sevindiren bir haber daha geldi. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre benzine bu gece yarısından itibaren yeniden indirim gelecek. Peki, 5 Ekim benzin fiyatı? Benzin kaç TL 5 Ekim? Benzine ne kadar indirim gelecek? İşte detaylar…

5 ekim benzine ne kadar indirim gelecek

Benzin kaç TL 5 Ekim?

Dün gece yapılan indirimin ardından bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litre fiyatında 1 lira 17 kuruş indirim yapılacak.

Benzine dün gece 2 lira 11 kuruş indirim gelmişti bu gece gelecek 1 lira 17 kuruş indirimin ardından 3 gün içerisinde benzine 3 lira 28 kuruş indirim gelmiş olacak.

Motorin fiyatlarında ise bu gece bir değişiklik beklenmiyor.

Brent petrolün varil önceki günlerde 90 dolara düşmüştü dün ise brent petrol varil fiyatı yüzde 5,6’lık düşüşle 86 dolara kadar geriledi.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.