Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayramda tatilciler yine Termal’i tercih ediyor

Sağlık Bakanlığı tarafından işletilen Termal Kaplıcaları İşletmelerinde Kurban Bayramı yoğunluğu erken başladı. Tesislerde bayrama 15 gün olmasına rağmen yüzde 70 doluluk oranı yakalandı

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2024 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2024 09:49
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Bayramda tatilciler yine Termal’i tercih ediyor

Doğa ve şifalı sularla içiçe bir tatil hayali kuranların ilk tercihi yine Yalova’nın doğası ve sıcak suları ile ünlü ilçesi Termal oldu. Sağlık Bakanlığı tarafından işletilen Termal Kaplıcalarında yüzde 70 doluluk yakalandı. 1 hafta içerisinde ise tam doluluk oranına ulaşılması bekleniyor. Konuyla ilgili bilgi veren Termal Kaplıca İşletmesi Müdürü Levent Karanlık, “Tesislerimiz her bayram olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da yoğun günler geçirecek. Daha şimdiden rezervasyonlar hız kazandı. Şu anda yüzde 70 doluluk oranını yakalamış durumdayız. Bayrama 1 hafta kala yüzde 100 doluluk oranını yakalayacağımızı düşünüyoruz” dedi. 
Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar ise ilçedeki tesislerin de bayram dolayısıyla oldukça yoğun bir rezervasyon aldığını ifade etti. İlçede bayramın en iyi şekilde geçirilmesi için belediye olarak gerekli tüm çalışmaları yaptıklarını ifade eden Acar, “İlçemizdeki otel, motel ve apart oteller de Kurban Bayramı dolayısıyla rezervasyon almaya başladılar. Kurban Bayramı’nda ilçemiz oldukça yoğun günler geçirecek. Biz de Termal Belediyesi olarak bayramı ilçemizde geçirecek olan vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir bayram tatili yaşamalarını sağlamak için gerekli tüm önlemleri aldık ve gerekli çalışmaları sürdürüyoruz” diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.