Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkanlar Çınarcık'ta bir araya geldi

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’u makamında ziyaret etti. Yele ve Kurt burada Çınarcık ve Çiftlikköy Belediyelerinin çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2024 03:23
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 15:58
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başkanlar Çınarcık'ta bir araya geldi

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’u makamında ziyaret etti. İki başkan, ziyaret esnasında Çınarcık ve Çiftlikköy belediyelerinin yürüttüğü projeler ve çalışmalar hakkında karşılıklı istişarelerde bulundu. Burada verimli bir sohbet gerçekleştiren iki başkan aynı zamanda da yatırım hedefleri ve gelecek planlamaları hakkında karşılıklı fikir alışverişlerinde bulundular. Ziyaretin devamında ise doğal afetlere karşı hazırlıklı olmanın önemine vurgu yapıldı ve Çiftikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’a Çiftlikköy Belediyesi tarafından hazırlanan afet çantasını hediye etti.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son bulurken, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’ye nazik ziyareti adına teşekkürlerini iletti ve Başkan Yele’de misafirperverliği ve hoş sohbeti adına Avni Kurt’a teşekkür etti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.