Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yılmaz Tavşan’dan YTSO Başkanı Demiryürek’e ziyaret

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek’i makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2024 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2024 15:58
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Başkan Yılmaz Tavşan’dan YTSO Başkanı Demiryürek’e ziyaret

Yerel seçimlerde büyük bir farkla Merkez Kadıköy Beldesinin yeni Belediye Başkanı olan Yılmaz Tavşan, aradan geçen 3 aylık süreye rağmen hem misafirlerini ağırlamaya hem de ziyaretler yapmaya devam ediyor.

Belde halkına sunulan mevcut hizmetlerin devam ettirilmesinin yanı sıra yeni projeleriyle de beldede hem sporun hem de sanatın gelişmesine katkı sağlayan Başkan Yılmaz Tavşan, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek’i makamında ziyaret ederek yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi. Yaz mevsiminde çocukların kaliteli vakit geçirmesi için hayata geçirdikleri kurslar hakkında bilgi veren ve çalışmalarını yerinde incelediği ana isale hattı projesininin son durumunu aktaran Yılmaz Tavşan, Başkan Demiryürek’e Atatürk imzalı fincan takımı hediye etti. Termal yolu üzerinde yer alan Yalova Ticaret ve Sanayi Odasından, Kadıköy Beldesindeki gelişimi görme fırsatı bulduklarını aktaran Cemil Demiryürek Yılmaz Tavşan’ı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, kentin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalarında kendilerine destek olmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.