Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yele: 19 Mayıs ruhunu hissederek cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkacağız

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, bu yıl Pazar günü kutlanacak olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2024 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2024 12:07
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Başkan Yele: 19 Mayıs ruhunu hissederek cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkacağız

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, üzerinden 105 yıl geçen Kurtuluş Savaşının ilk adımı olan 19 Mayıs 1919 tarihinin Türk milleti için önemine değindiği mesajında, cumhuriyetin değerlerine sahip çıkmaya devam edeceklerini vurguladı.

“Tüm ülkemizin Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum”

Mesajında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da başlattığı direnişin, Anadolu ve Rumeli'nin kurtuluşunu sağladığını hatırlatan Başkan Yele, “20’inci yüzyılın en büyük bağımsızlık mücadelelerinin başında gelen Kurtuluş Savaşımızın ilk adımı olan 19 Mayıs 1919’un üzerinden 105 yıl geçti. Bu büyük zaferin mimarı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Samsun’da başlattığı Anadolu direnişini Türk Milletinin büyük desteğiyle örgütleyerek Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu, Anadolu ve Rumeli'nin de kurtuluşunu sağladı. Bizler de 19 Mayıs ruhunu içimizde hissederek, ülkemizin çağdaş uygarlık seviyesini yakalama ve aşma kararlılığıyla çalışmaya, cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu duygularla başta yarının ışıkları gençlerimiz olmak üzere, tüm ülkemizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.