Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Temel, yol yapım çalışmalarına katıldı

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Yeşil Kent Mevkii’ne ulaşımı sağlayacak olan yolun yapımında belediye personeline destek oldu. Başkan Temel’in çalışmalara bizzat katılması, vatandaşlar arasında büyük takdir topladı

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 01:34
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 00:35
Kaynak: YALOVA HAYAT
Başkan Temel, yol yapım çalışmalarına katıldı

Esenköy Belediyesi tarafından Yeşil Kent Mevkii’ne ulaşımı sağlayacak yolun yapım çalışmalarını incelemek üzere bölgeye giden Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, işçilere destek vermek için çalışmalara bizzat katıldı.

Betona yerleştirilecek demirleri işçilerle birlikte yola yerleştiren Temel, beton dökme işlemlerine de yardımcı oldu.
Başkan Temel’in personellerle birlikte çalıştığını gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemediler ve bu örnek davranışın herkese ilham vermesi gerektiğini belirttiler. Vatandaşlar, "Başkanımızın bu şekilde çalışması bizleri çok mutlu etti. Esenköy’e hizmette sınır tanımayan bir başkanımız var" diyerek teşekkürlerini ilettiler.
Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel ise, "Esenköy Belediyesi büyük bir ailedir. Beldemize hizmet etmekte, belediye başkanı ile personel arasında hiçbir fark yoktur. Ben hizmetin kutsal olduğu bir anlayıştan geliyorum. Esenköy’ü daha yaşanabilir bir hale getirmek için her bir çalışanımızla birlikte el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
 

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.