Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Tavşan’dan Ankara çıkarması

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan bir dizi temasta bulunmak adına Ankara’ya gitti ve burada Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Tahsin Becan’ı ziyaret ederek, partinin grup toplantısına katılım sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 06:50
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 06:50
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başkan Tavşan’dan Ankara çıkarması

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde sandıktan galip çıkarak göreve başlayan Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan; Belediye Meclis Üyesi Siyami Kılavuz ve Murat Karayavuz ile birlikte, bir dizi temasta bulunmak adına gittiği Ankara’da Gazi Meclisi’ne giderek CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan’ı makamında ziyaret etti.

Burada Vekil Becan ile gerçekleştirdiği görüşmede Kadıköy ve Yalova hakkında önemli istişarelerde bulunan Başkan Tavşan, Kadıköy ile alakalı projeler hakkında fikir alışverişi gerçekleştirmeyi de ihmal etmedi. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son bulurken Başkan Tavşan şu ifadelere yer verdi, ‘’Milletvekilimiz Tahsin Becan’ı TBMM’de ziyaret ettik, kendisine yaptığımız çalışmalarla ilgili bilgi verdik. Bugüne kadar bize verdiği destek için teşekkür ederiz.’’

Başkan Tavşan CHP Grup toplantısına katıldı

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, CHP Yalova Milletvekili ziyaretinin hemen ardından Vekil Becan ile birlikte CHP Grup toplantısına katılım sağladı ve burada CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in önemli açıklamalarını dikkatle dinledi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.