Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Tavşan, çalışmaları yerinde inceledi

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, Yeşil Körfez Su Birliği ve Yalova Belediyesi tarafından yürütülen ana ishale su hattı çalışmalarını denetledi, belde sakinlerinin mağduriyetini minimuma indirmek için önlemler aldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2024 02:19
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2024 02:19
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başkan Tavşan, çalışmaları yerinde inceledi

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, belde sakinlerinin yaşadığı su hattı çalışması kaynaklı mağduriyetleri en aza indirmek amacıyla, Yeşil Körfez Su Birliği ve Yalova Belediyesi iş birliğiyle yürütülen ana ishale su hattı çalışmasını yerinde inceledi. Başkan Tavşan, çalışmaların ilerleyişini yakından takip ederek ekiplerden detaylı bilgi aldı.

Çalışma alanında yapılan incelemelerde, olası sorunları önceden tespit ederek çözüm için gereken adımları belirleyen Başkan Tavşan, halkın güvenini kazanmaya kaldığı yerden devam ediyor.

‘’Çalışmaların takibini sürdürüyoruz’’

Başkan Yılmaz Tavşan yaptığı açıklamada, "Yeşil Körfez Su Birliği ve Yalova Belediyesi tarafından yürütülen ana ishale su hattı çalışmasını yerinde inceledik. Vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyeti en aza indirmek için gerekli önlemleri alarak çalışmaların takibini sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.