Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Tavşan belediye başkanlarını ziyaret etti

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi ve Yalova’da görev yapmakta olan diğer belediye başkanlarını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 01:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 01:51
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başkan Tavşan belediye başkanlarını ziyaret etti

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde sandıktan başarıyla çıkan ve kısa zamanda halkın sevgisini kazanan Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi ve Yalova’da görev yapmaktan olan belediye başkanları ile bir araya geldi.

Başkan Tavşan ilk olarak, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’u başkanlık makamında ziyaret etti devamında ise; Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a ziyaret gerçekleştirdi ve yeni görevlerinde hayırlı olsun dileklerini ileterek görevlerinde başarılar diledi.

Bu ziyaretler sırasında, belediyeler arası iş birliği ve projelerin geliştirilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Tavşan'ın ziyaretleri, bölgedeki belediye başkanları arasında iş birliğini artırmaya ve bölgeler arası dayanışmayı güçlendirmeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi. Başkan Tavşan konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada, ‘’31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduk. Tüm Belediye Başkanlarımıza görevlerinde sonsuz başarılar dileriz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.