Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Mehmet Gürel, İmamoğlu ile bir araya geldi

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı'na katılarak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Yalova-İBB iş birliğini geliştirme üzerine görüşmelerde bulundu

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 12:30
Kaynak: YALOVA HAYAT
Başkan Mehmet Gürel, İmamoğlu ile bir araya geldi

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun başkanlığında Ankara’da gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, İmamoğlu ile Yalova ve İstanbul arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve ortak projelerin hayata geçirilmesi konularında önemli istişarelerde bulundu.

Toplantı sonrasında açıklama yapan Ekrem İmamoğlu, “Yalova, uzun yıllar İstanbul’un bir ilçesi olarak bizimle bağlantılı bir şehirdi. Yalova’nın il olmasının ardından da bu bağ hiç kopmadı. İBB olarak Yalova’ya her zaman farklı bir bakış açısı ile yaklaşıyoruz ve gereken tüm desteği sağlamaya devam edeceğiz” dedi. Ayrıca İmamoğlu, iki şehir arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi için koordinasyonun önemini vurguladı.

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel de toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Yalova ile İstanbul’un tarihi bağları çok derin. İBB ile yürütülecek projeler ve ortak çalışmalar sayesinde bu bağı daha da güçlendireceğiz. Yalova için önemli adımlar atmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

TBB toplantısında, 2025-2029 Stratejik Planı ve 2025 Yılı Performans Programı gibi önemli konular da görüşüldü.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.