Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Mehmet Gürel'den Zabıta Haftası Ziyareti: “Biz büyük bir aileyiz”

Zabıta haftası dolayısıyla, belediye bünyesinde görev yapan Zabıtalarla bir araya gelen Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel , “Biz büyük bir aileyiz” dedi. Gürel Zabıtaların belediye ve vatandaşlar arasında önemli bir köprü görevi üstlendiğinden de övgü ile bahsetti.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2024 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2024 13:40
Kaynak: YALOVA HAYAT
Başkan  Mehmet Gürel'den Zabıta Haftası Ziyareti: “Biz büyük bir aileyiz”

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Zabıta Haftası dolayısıyla Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Müdürlüğe gelişinde Zabıta Müdürü İsmail Duran tarafından çiçekle karşılanan Başkan Gürel, burada zabıta personeliyle bir araya gelerek müdürlüğün çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Gürel, zabıtanın halkla belediye arasında kritik bir köprü görevi üstlendiğini vurguladı. "Zabıta personelimiz, şehrimizin güvenliği ve düzeni için gece gündüz demeden, büyük bir özveriyle çalışıyor. Onların bu gayretleri sayesinde şehrimizde huzur ve düzen sağlanıyor. Yalova Belediyesi, tüm birimleriyle büyük bir aile olarak çalışıyor ve zabıtamız bu ailenin çok önemli bir parçası," dedi.

Başkan Gürel, Zabıta Haftası kapsamında yaptığı ziyaret sırasında, "Şehrimizin düzeni ve güvenliği için fedakarca görev yapan tüm zabıta personelimize teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum," ifadelerini kullanarak zabıta ekiplerinin çalışmalarına verdiği önemi bir kez daha gösterdi.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.