Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Gürel ve Güçlü ALP-Kara Giyim Mağazasının Açılışını Gerçekleştirdi

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, parti yöneticileri ve çok sayıda katılımcı ALP-KARA Giyim Mağazası’nın açılış törenine katıldı. Açılış kurdelesini, hayırlı olsun dileklerini ileterek Başkan Gürel ve Güçlü kesti.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2024 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2024 11:24
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Başkan Gürel ve Güçlü ALP-Kara Giyim Mağazasının Açılışını Gerçekleştirdi

Yalova’da, giyim sektöründe hizmet verecek olan ALP-KARA Giyim Mağazası’nın açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, parti yöneticileri ve çok sayıda davetlinin katılımı ile yapıldı.

Törende konuşan yetkililer, yeni işletmenin Yalova halkının ihtiyaçlarına karşılık vereceğini belirttiler. Açılış töreni, işletme sahipleri ve diğer davetliler arasında hoş bir ortamla gerçekleşti. Açılış kurdelesini; Başkan Gürel ve Güçlü işletme sahipleriyle birlikte kesti. Davetliler, mağaza için hayırlı olsun dileklerini iletirken, işletme sahipleri de davetlilere gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkürlerini iletti.

Gürel ve Güçlü açılışta bulunmaktan mutlu olduklarını ifade ederek, “Hep birlikte ALP-KARA Giyim Mağazasının açılışını gerçekleştirdik. İşletmemize hayırlı işler ve bol kazançlar dileriz” ifadelerini kullandı. Açılış töreni toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.