Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Gürel misafirlerini ağırladı

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, makam kapılarını ziyaretçilerine açmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 07:19
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 07:19
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başkan Gürel misafirlerini ağırladı

Yerel seçimlerin ardından göreve gelen Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, yoğun mesaisi arasında ziyaretçilerine zaman ayırmayı da ihmal etmiyor. Başkan Gürel misafirlerini başkanlık makamında ağırlamaya devam ederken son olarak; Şehit Aileleri Derneği Yalova Şube Başkanı Mehmet Salih Aydın ve yönetimini, Yalova Basın Birliği Başkanı Erhan Erdoğan ve yönetimini, Yalova STAR AVM Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Güzel ve Alışveriş Merkezi Müdürü Adem Arda Serin Başkan Gürel’e ziyarette bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde, Başkan Gürel ile Yalova’ya dair güncel konular üzerinde istişarelerde bulunuldu ve sohbet edilerek karşılıklı fikir alışverişleri gerçekleştirildi. Konukları misafirperverliği ve hoş sohbeti adına Başkan Gürel’e teşekkür ederek, yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

‘’Yalovamız için çalışmaya devam edeceğiz’’

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel kendisine gerçekleştirilen ziyaretler sonrasında sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunarak, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade etti ve sözlerinde,

‘’Bizleri ziyaretleriyle onurlandıran kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte Yalovamız için çalışmaya devam edeceğiz’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.