Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Gürel’den İmamoğlu’na tam destek

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Ekrem İmamoğlu’nun karşı karşıya olduğu siyasi yasak durumu ile alakalı olarak bir paylaşımda bulundu. Başkan Gürel paylaşımında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sonuna kadar yanında olduklarını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 15:30
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başkan Gürel’den İmamoğlu’na tam destek

İmamoğlu'nun durumu, İstanbul'daki siyasi atmosferin yanı sıra Türkiye genelinde de geniş yankı uyandırmaya devam ediyor. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun karşılaştığı siyasi yasak durumu ile ilgili olarak önemli bir açıklama yaptı. Başkan Gürel, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda İmamoğlu’nun yanında olduklarını vurgulayarak, dayanışma mesajı verdi.

‘’Omuz omuza devam edeceğiz’’

Gürel sözlerinde, ‘’Ekrem Başkanımızla, hizmette, sandıkta ve siyasi arenada yarışamayanlar demokrasiye, halkın iradesine bir kez daha pranga vurmaya çalışılıyor. Ekrem Başkanımıza karşı yaratılan suni gündemi ve bu siyasi hamleleri tebessümle karşılıyoruz. Sonuna kadar, omuz omuza Ekrem İmamoğlu Başkanımızla yürümeye devam edeceğiz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.