Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Canbay, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel'i Ziyaret Etti

Yalova'nın Subaşı Belde Belediye Başkanı Turan Canbay, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel'i makamında ziyaret ederek, belde ve şehir belediyesi arasında ortak projeler ve iş birlikleri için fikir alışverişinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 12:01
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başkan Canbay, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel'i Ziyaret Etti

Yalova'nın Altınova İlçesine bağlı Subaşı Belde Belediye Başkanı Turan Canbay, şehirdeki iş birliklerini güçlendirmek amacıyla Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel'i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede, iki belediye başkanı arasında Subaşı ve Yalova'nın genel çıkarları doğrultusunda ortak projeler üzerine detaylı bir fikir alışverişi yapıldı. Ziyaret hediyeleşmenin ardından, hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, "Yalova Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Gürel’i makamında ziyaret ederek, bir araya geldik. Başkanımızla verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Ortak projeler ve iş birlikleri üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Değerli Başkanımıza misafirperverliği ve nazik ev sahipliği için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.