Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Adil Yele’den eğitime tam destek

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’yi makamında konuk etti. Burada konuşan Yele, ilçede eğitim kalitesinin daha da yukarılara taşınması için belediye olarak ellerinden gelen tüm desteği vermeyi sürdüreceklerini ifade etti

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2024 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2024 11:16
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Başkan Adil Yele’den eğitime tam destek

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’ye iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Akmeşe, Yalova'daki eğitim ve öğretim çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı. Akmeşe, Çiftlikköy ilçesindeki okulların ihtiyaçlarının karşılanması anlamında Çiftlikköy Belediyesi ile tam bir koordinasyon içerisinde çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Akmeşe, Yele'ye göreve geldiği günden beri eğitime verdiği destek için teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte de ilçede eğitim kalitesini daha yukarılara taşımak adına birlikte çalışacaklarını dile getirdi.
Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ise eğitime verdiği önemin altını çizerek ilçede eğitim kalitesinin daha yukarılara taşınması, sorunların ortadan kaldırılarak ihtiyaçların karşılanması anlamında elinden gelen desteği vermeyi sürdüreceğini belirtti.
Ziyaretin ardından Yele ve Akmeşe, eğitimle ilgili konularda istişarelerde bulundular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.