Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Adayı Dr. Recep Hacı, meslektaşlarının Tıp Bayramını kutladı

AK Parti’nin Çiftlikköy Belediye Başkan Asayı Uzman Kardiyolog Recep Hacı, 14 Mart Tıp Bayramını meslektaşlarını ziyaret ederek değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2024 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2024 13:22
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Başkan Adayı Dr. Recep Hacı, meslektaşlarının Tıp Bayramını kutladı

Her yıl 14 Mart'ta kutlanan, Türkiye'de tıp doktorlarının hizmet sorunlarının tartışıldığı, bilime katkılarının ödüllendirildiği bir anma ve kutlama günü olan Tıp Bayramı, Yalova’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

 

Dr. Recep Hacı, meslektaşlarını unutmadı

Yerel Seçim çalışmalarını Ramazan ayına girilmesiyle beraber iftar sonrasında da taşıyan belediye başkan adayları, özel günleri kutlamayı ihmal etmiyor.14 Mart Tıp Bayramında sağlık çalışanlarını ziyaret ederek çeşitli hediyeler takdim eden adaylar bir yandan da destek istemeyi sürdürüyor.Yalova Devlet Hastanesinin bir önceki dönem Başhekimi Uzman Kardiyolog Recep Hacı da kendisi için diğer özel günlerden daha anlamlı olan Tıp Bayramını meslektaşlarıyla geçirdi.Her gün iş yerlerini ziyaret eden, sokakta vatandaşların derdini dinleyen Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı, Çiftlikköy ve Yalova’daki sağlık çalışanlarını ziyaret etti.Ziyaretlerine Çiftlikköy’den başlayan Başkan Adayı Recep Hacı, İlçe Aile Sağlığı Merkezlerini ve Çiftlikköy’de hizmet veren Özel Aktif Hastanesini ziyaret etti.Doktor, hemşire ve diğer sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutlayarak, başkan olduğu takdirde hayata geçireceği Çiftlikköy Devlet Hastanesi Projesi hakkında bilgi verdi.

 

“Sağlık emekçilerimizin daima yanlarında olacağız”

Ardından bir dönem başhekimliğini yaptığı Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret eden Hacı, eski mesai arkadaşlarıyla hasret giderdi.Hastane çalışanları tarafından büyük bir sevinçle karşılanan Recep Hacı, gördüğü ilgiden dolayı hastane yönetimine ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti.Burada da herkesin Tıp Bayramını tek tek kutlayan Dr. Recep Hacı ziyaretin sonunda sağlık emekçilerine destek sözü verdi.Sağlık çalışanlarının mesleklerini icra ederken karşılaştığı zorlukları bilen bir doktor olarak Çiftlikköy’deki sağlık hizmetlerinin gelişmesi için projeler üreten Recep Hacı, “Kardiyoloji uzmanı olarak sağlık çalışanlarımızın nasıl özveriyle çalışıp ter döktükleri çok iyi biliyorum. Sağlık emekçilerimizin daima yanlarında olup destek vereceğiz.” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.