Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başhekim Ergenç Can Özüm Sağlık Festivali'nde stantları gezdi

Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında düzenlenen Can Özüm Sağlık Festivali, Yalova'da büyük bir katılımla gerçekleşti. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi de etkinliğe geniş bir ekiple katılım sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 04:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2024 16:20
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başhekim Ergenç Can Özüm Sağlık Festivali'nde stantları gezdi

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç, Meme Kanseri Farkındalık Ayı çerçevesinde Yalova Birlikte Kanserle Mücadele Derneği (BİKAMDER) ve diğer paydaşların düzenlediği Can Özüm Sağlık Festivali'nde kurulan stantları ziyaret etti.

Festival boyunca Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi ekibi, organ bağışı, sağlıklı yaşam merkezi, kanser bilgilendirme standı ve kendi kendine meme muayene çadırı ile etkinlikte yer aldı. Başhekim Ergenç, hastanenin festivalde üstlendiği önemli rolün altını çizerek, "Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında düzenlenen bu etkinlikte hem halkımızı bilinçlendirme hem de sağlık alanında farkındalık oluşturma fırsatı bulduk. Göstermiş olduğunuz özveri ve katkılar için tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum," dedi.

Festivale katılan vatandaşlar, meme kanseri konusunda bilgilendirildi ve kendi kendine meme muayenesi hakkında detaylı bilgi aldı.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.