Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Hakan Fidan, Mısır'da Alman mevkidaşı Baerbock ile görüştü

Hamas güçlerinin başlattığı saldırılara karşılık vermeye başlayan İsrail Gazze'yi durmadan vuruyor. Türkiye'de de sivil halkın can güvenliği ve sivil  kayıpların  bir anca durması adına  adına diplomasi trafiğine son sürat devam ediyor. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Dün Mısır'a Gitti.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2023 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2023 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Bakan Hakan Fidan, Mısır'da Alman mevkidaşı Baerbock ile görüştü

7 Ekim günü Hamas güçlerinin İsrail'e karşı başlattığı operasyonla tüm dünyanın göz kulağı adeta ortadoğuda. 7 Ekim'de  İsrail ve Filistin arasında başlayan gerilim gün geçtikçe iyice tırmanıyor.

Hamas güçlerinin başlattığı saldırılara karşılık vermeye başlayan İsrail Gazze'yi durmadan vuruyor. İsrail'in Filistin'e karşı şiddetli saldırılar sonucunda sivil halktan binlerce ölü ve yaralı var.

Türkiye'de de sivil halkın can güvenliği ve sivil  kayıpların  bir anca durması adına  adına diplomasi trafiğine son sürat devam ediyor.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan  İsrail-Filistin savaşıyla ilgili değerlendirmede ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla Mısır'a gitti. Hakan Fidan Mısır'da  İsrail-Filistin savaşının sonlanması ve ateşkes sağlanabilmesi amacıyla yoğun temeslarda bulunuyor.

Bakan Fidan, Alman Mevkidaşı İle Görüştü

Dış İşleri Bakanı Hakan Fidan, Gazze için  Mısır'ın başkenti Kahire'de  mevkidaşı Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock'la görüştü. Görüşmesinin ana maddesi İsrail'in Gazze saldırısıydı. Bakan Fidan, mevkidaşıBaerbock'la Gazze’ye yönelik insani yardımlar ve Gazze’den tahliyeler ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.