Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçekapılı’dan Kariyer Merkezi personellerine teşekkür belgesi

Yalova Üniversitesi bünyesinde oluşturulan Kariyer Merkezi önemli çalışmalara imza attı. Bu çerçevede Kariyer Merkezi personelleri, Kariyer Merkezi Koordinatörü Doç. Dr. Yasin Galip Gençer, Öğr. Gör. Sevim Gezegen Ünlü ve Öğr. Gör. Dr. Emine Elif Ayhan'a Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2024 04:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2024 04:17
Kaynak: YALOVA HAYAT
Bahçekapılı’dan Kariyer Merkezi personellerine teşekkür belgesi

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Kariyer Merkezi personellerini makamında konuk etti. Kariyer Merkezi’nin çalışmalarından övgü ile bahseden Bahçekapılı, merkez personellerini ise özverili çalışmalarından dolayı kutladı. Bu çerçevede Kariyer Merkezi Koordinatörü Doç. Dr. Yasin Galip Gençer, Öğr. Gör. Sevim Gezegen Ünlü ve Öğr. Gör. Dr. Emine Elif Ayhan, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı tarafından teşekkür belgeleriyle ödüllendirildi.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Kariyer Merkezi'nin başarılı çalışmalar ortaya koyduğunu ifade ederek, "Öğrencilerimizin kariyer planlamalarına destek olan bu değerli çalışmalar için Kariyer Merkezi personeline teşekkür ediyorum. Üniversitemizin geleceğine katkıda bulunan bu tür çalışmaları her zaman destekleyeceğiz" diye konuştu.
Bu çalışmaların üniversite öğrencilerinin kariyer planlamalarına önemli katkılar sağladığını belirten Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Kariyer Merkezi'nin gelecekte de başarılı çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.

Yalova Üniversitesi Kariyer Merkezi, “Kariyer Kapısı” platformu aracılığıyla öğrencilere staj ve iş imkanları sağlıyor. Pandemi dönemi boyunca, öğrencilerin staj imkanlarından yoksun kalmaması için Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Koordinasyonluğunda başlatılan 'Staj Seferberliği Programı'na öğrenci başvurularını kabul eden merkez, bu sayede birçok öğrencinin kariyer yolculuğuna destek oldu. Yalova Üniversitesi bünyesinde yoğun bir tempo ile çalışan merkezde ayrıca düzenlediği kariyer fuarları ve eğitimlerle öğrencilere iş dünyasını yakından tanıma fırsatı sunuluyor. Yalova Üniversitesi Kariyer Merkezi ve İŞKUR iş birliğiyle düzenlenen İstihdam ve Kariyer Fuarı, öğrencilere mesleklerle ilgili detaylı bilgi alma, kariyer planlarını oluşturma ve birçok firma ile tanışma imkanı sağlıyor.

Kariyer Merkezi’nin hedefleri arasında, mevcut öğrencilerin iş bulma duygusunu pekiştirmek ve mezunlarla ilişkileri sürdürerek, mezunların mevcut öğrencilere rehberlik etmelerini sağlamak bulunuyor. Bu sayede, öğrencilerin iş arama motivasyonlarının artırılması amaçlanıyor.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.