Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahar Candan’la kavga etmişti! Seçil Erzan’ın yeni koğuş arkadaşı Dilan Polat oldu

Geçtiğimiz yıldan bu yana Türkiye’nin gündemini en çok meşgul eden konulardan biri olan fenomenlerin kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanmasında her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Son olarak cezaevinde aynı koğuşta kalan Bahar Candan ve Seçil Erzan’ın kavga etmesi üzerine koğuşları ayrılmıştı. Alınan son dakika bilgisine göre Erzan’ın koğuşuna Dilan Polat gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2024 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2024 12:22
Kaynak: Hilal Baldemir
Bahar Candan’la kavga etmişti! Seçil Erzan’ın yeni koğuş arkadaşı Dilan Polat oldu

Spor dünyasından birçok ünlü ismin de aralarında bulunduğu dolandırıcılık davasında geçtiğimiz yıldan bu yana tutuklu yargılanan Seçil Erzan ile ‘kara para aklama’ ve ‘yasa dışı bahis’ gibi suçlardan tutuklu yargılanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi İnfaz Kurumu’nda aynı koğuşa alındı.

Geçtiğimiz haftalarda ablası Sıla Doğu’nun tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmesi üzerine cezaevinde yalnız kalan Dilan Polat’ın yeni koğuş arkadaşı Seçil Erzan oldu. Erzan, önceki koğuş arkadaşı Bahar Candan ile kavga ettikten sonra koğuşunun ayrılması için dilekçe vermişti.

Dilan Polat ise anneanne ve annesini vahşice katlederek Türkiye’nin gündemine oturan Rabia Çataklı ile aynı koğuşta kalıyordu. Geceleri korkudan uyuyamadığını öne süren ve psikolojisinin bozulduğunu söyleyen Dilan Polat verdiği dilekçe ile kardeşi Sıla Doğu’yla aynı koğuşa alınmıştı. Fakat Dilan Polat Sıla Doğu’nun 14 Haziran’da tahliye edilmesinin ardından koğuştu tek başına kalmıştı.

Dilan Polat ile aynı koğuşta kalan Seçil Erzan’ın avukatı Bülent Aybirdi, Hürriyet’e konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Aybirdi şöyle konuştu:

* Müvekkilim ile Dilan Polat, bayram tatilinden önce, yaklaşık bir haftadır aynı koğuşta kalıyorlar. Dilan Polat kız kardeşi tahliye olduktan sonra tek kalınca, müvekkilimle karşılıklı olarak cezaevi yönetimine dilekçe vererek aynı odada kalmak istediklerini söylediler. Talepleri uygun bulundu. 

* Müvekkilim, Dilan Polat ile aynı odada kalmaktan hoşnut durumda. Morali gayet iyi. Dilan Polat ile aralarında herhangi bir sıkıntı yok. Bu durum ikisi için de çok iyi oldu. Birlikte vakit geçiriyorlar, sohbet edip dertlerini paylaşıyorlar. Müvekkilim, cezaevinde genellikle önümüzdeki celse görülecek duruşma öncesi notlar hazırlıyor. Okumak için kitaplar istiyor.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.