Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bağ-Kur ve emekli sandığı ikramiye ödemesi ne zaman? Bağ-Kur ve emekli sandığına ikramiye ödendi mi?

Cumhuriyetin 100. Yılına özel emeklilere 5 bin TL ikramiye ödemeleri başladı. Vatandaşlar ikramiyelerin hangi gün ödeneceğini araştırıyor. 12,2 milyon emekliyi kapsayacak olan ikramiyenin ödemeleri 11 Kasım’da başladı. SSK kapsamında olan çalışmayan emeklilerin ikramiye ödemeleri 11-12-13 Kasım tarihlerinde yapıldı. Peki, Bağ-Kur ve emekli sandığı ikramiye ödemesi ne zaman? Bağ-Kur ve emekli sandığına ikramiye ödendi mi? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2023 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2023 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Bağ-Kur ve emekli sandığı ikramiye ödemesi ne zaman? Bağ-Kur ve emekli sandığına ikramiye ödendi mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir kereye mahsus olmak kaydıyla emeklilere 5000 bin TL ikramiye müjdesi Ekim ayında açıklanmıştı. Kasım ayı ortalarında ödeneceği söylenen ikramiyeden yalnızca çalışmayan emeklilerin faydalanacağı söylenmişti. Bağ-Kur ve emekli sandığından emekli olan kişileri ikramiyeden faydalanıp faydalanmayacağı merak konusuydu. Peki, Bağ-Kur ve emekli sandığı ikramiye ödemesi ne zaman? Bağ-Kur ve emekli sandığına ikramiye ödendi mi? İşte detaylar…

Cumhuriyetin 100. Yılına özel bir kereye mahsus emekliler bu yıl 3. Bayram ikramiyesini alacak. 11-12-13 Kasım tarihleri arasında SSK kapsamında aylık alan vatandaşların ödemeleri tamamlandı. Bağ-Kur’dan ve emekli sandığından emekli olanlar ikramiyeyi ne zaman alacaklarını araştırıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Ekim tarihinde gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada ''Emeklilerimize yapacağımız 5 bin lira tutarındaki bir defaya mahsus ödemeyle ilgili süreç tamamlanmak üzere. Meclisimizin onayını aldık, açıkladığımız çerçevede, emeklilerimize ödemelerini önümüzdeki haftalarda gerçekleştireceğiz.'' şeklinde konuşmuştu.

SSK ikramiye ödemeleri tamamlandı

SSK kapsamında emekli ikramiyesi alan emeklilerin ikramiyesi ödemeleri aylık aldıkları günlere göre tamamlandı.

Aylık ödeme günü 17,18, 19 olanlar için 11 Kasım,

Aylık ödeme günü 20, 21, 22 olanlara 12 Kasım,

Aylık ödeme günü 23, 24, 25, 26 olanlara 13 Kasım

Bağ-Kur ve emekli sandığı ikramiye ödemesi ne zaman?

Emekli ikramiyesinin son ödemeleri Bağ-Kur ve emekli sandığı kapsamında emekli olan vatandaşlara ödenecek. Bu kişilerin ikramiye ödemeleri ise 14 Kasım Salı günü tamamlanmış olacak.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Hem emekli olup hem de fiilen çalışmaya devam eden emeklilerimizi kapsam dışı bırakıyoruz. " demişti.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.