Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Baba Vanga’nın 2024 kehanetleri korku ve panik yaratacak!

Yıllardır kehanetleriyle akıllarda soru işareti bırakan ve gelecekle ilgili bazı kehanetleri gerçekleşen "Balkanlar'ın Nostradamus'u" Baba Vanga 2024 yılına ilişkin kehanetlerini açıkladı. Baba Vanga’nın yeni kehanetleri gündemi sarstı.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2023 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2023 10:56
Kaynak: Hilal Baldemir
Baba Vanga’nın 2024 kehanetleri korku ve panik yaratacak!

Özellikle son yıllarda kehanetleriyle sık sık gündeme gelen ve bazı kehanetlerinin de ortaya çıkmasıyla herkesi şaşkına çeviren “Balkanlar’ın Nostradamus’u” lakabıyla tanınan Baba Vanga’nın 2024 yılına dair kehanetleri belli oldu. Önceki yıllardan oldukça farklı kehanetler ortaya koyan Baba Vanga’nın bu kehanetlerinin gerçekleşme ihtimali bir korku ve panik yaratacak cinsten.

Baba Vanga’nın bu kehanet yeteneğinin nereden ne şekilde ortaya çıktığı da büyük bir merak konusu. 1911'de Makedonya’da doğan Baba Vanga, gerçek adıyla Vangelia Pandeva Dimitrova, henüz 12 yaşında yaşanan bir kum fırtınası yüzünden görme yetisini kaybetti. Fakat Baba Vanga'nın bu kaybı yeni bir yeteneğin de gelişmesini sağladı.

Baba Vanga, “gelecekle ilgili sesler” duymaya başladığını söyledi. Baba Vanga'nın sözlerini yorumlayan uzmanlar ünlü kahinin birçok şeyi yıllar öncesinden bildiğini doğrularken, ünlü kahinin kehanetlerinin 5079 yılına kadar devam etmesinin de mümkün olduğuna vurgu yapıldı.

Öyle ki Baba Vanga 11 Eylül 2001 saldırılarını, Barack Obama’nın ABD Başkanı seçilmesini, Covid-19 salgınını, Kursk faciasını ve 2022 yılında yaşanan su krizini tahmin eden ilk isimdi. Baba Vanga hayattayken birçok siyasi ve ünlü isim kendisini ziyaret edip tanışmıştı.

Öte yandan Baba Vanga’nın yılı kehanetleri de büyük ses getirecek cinsten.

Biyolojik silah iddiası

Baba Vanga’nın 2024 yılına ilişkin ilk kehaneti ise “büyük bir ülkenin” biyolojik silah kullanacağı yönünde. Baba Vanga, “Büyük bir ülke biyolojik silah denemesi yapacak ya da biyolojik silah saldırısında bulunacak” kehanetinde bulundu.

Kuantum bilişiminde atılım gelecek

Son dönemde yapay zeka teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte makine öğrenim sistemleri de gelişti ve büyük ilerleme kaydetti.

Batı medyası Baba Vanga’nın bu konuda da büyük bir atılım beklediğini yazdı.

Laboratuvarda geliştirilen insanlar

Baba Vanga’nın 2024 yılına ilişkin iddialarından bir diğeri ise insanların laboratuvar ortamında geliştirilmesi ve genetikleriyle oynanması yönünde Baba Vanga, çocukların ebeveynlerin istekleri doğrultusunda istenilen özelliklerle dünyaya gelebileceğini iddia etti.

Bu kehanetin önümüzdeki yıl olabileceği beklenirken uzmanlar doğum teknolojilerinin daha fazla gelişebileceğini belirtiyor.

Hangi hastalığın sonu geliyor?

Baba Vanga’nın 2024 yılına ilişkin ortaya attığı en önemli kehanet ise ölümcül bir hastalığın çaresinin bulunacağı… Baba Vanga, “Demir zincirlerle” hastalığın yok olacağını söylerken söz konusu bu hastalığın ise kanser olduğu iddia ediliyor.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.