Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aynı sahnede 21 yıl sonra yine fırtına estirdi! Sertab Erener’den Eurovision şovu

Türkiye’yi Eurovision’da temsil edip birinciliğe taşıyan ve yıllar geçmesine rağmen hala büyük bir gururla anılan Sertab Erener, 21 yılın ardından yeniden Eurovision sahnesine çıktı. Erener, yıllar sonra aynı şarkı ile yeniden Avrupa’yı büyüledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 13:41
Kaynak: Hilal Baldemir
Aynı sahnede 21 yıl sonra yine fırtına estirdi! Sertab Erener’den Eurovision şovu

Dünya çapında oldukça önemli ve köklü bir yeri olan Eurovision şarkı yarışması bu yıl da unutulmaz anlara sahne oldu. 2024 Eurovision şarkı yarışmasına İsveç'in Malmö şehrinde ev sahipliği yapılıyor.

Birçok ülkenin katılımıyla gerçekleşen yarışmada Türkiye’nin yer almamasının yanı sıra birincinin hangi ülke olacağı büyük merak konusu. Avrupa ve dünyanın yakından takip ettiği yarışmada bu yıl 21 yılın ardından 2003’ün birincisi Sertap Erener özel konuk olarak sahne aldı.

Sertab Erener 21 yıl aranın ardından aynı sahnede Türkiye’ye birincilik getiren “Everyway That I Can” şarkısıyla Avrupa’ya büyüleyici bir şov izletti.

21 yıl önce 2'si Alman 1'i Avusturyalı, diğerleri Türk olmak üzere 4 vokalistin eşlik ettiği Eurovision sahnesinde 7’den 70’e herkesi büyüleyen ünlü şarkıcı, Türkiye’ye getirdiği birincilikle yıllar geçmesine rağmen hala adından söz ettiriyor.

EUROVİSİON FİNAL NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

İsveç'in Malmö şehrinde düzenlenen 2024 Eurovision'un ilk yarı finali 7 Mayıs günü saat 21:00'de yapılmıştı, ikinci yarı final 9 Mayıs günü saat 21:00'de gerçekleşti. Geceye damga vuran olay ise sahneye çıkan İsrailli yarışmacının izleyici tarafından yuhalanması oldu. Yuhalanan sanatçı performansı bitince koşarak sahneyi terk etti. Fakat dün geceki sonuçlara göre İsrailli yarışmacı finalde yarışmaya devam edecek.

Yarışmanın finali ise 11 Mayıs saat 21:00'de düzenlenecek.

EUROVİSİON ŞARKI YARIŞMASI BİRİNCİSİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

11 Mayıs 2024'te yarışmacıların final performansını sergilemesinden sonra ise Eurovision Şarkı Yarışması'nın kazananı belli olacak.

 Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.