Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Artan fiyatlar vatandaşları tek baklavaya yöneltti! Baklava artık tane ile satılıyor

Son zamanlarda artan gıda fiyatlarından en çok etkilenen ürünlerden biri de baklava oldu. Kilogram fiyatı 300 ile 900 TL'ye kadar yükselen baklavayı vatandaşlar artık alamıyor. Bu duruma çözüm bulan bir firma, baklavaları tane ile paketleyerek marketlerde satışa sunmaya başladı. 1 dilim baklavanın fiyatı 20 TL

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2024 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2024 12:22
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Artan fiyatlar vatandaşları tek baklavaya yöneltti! Baklava artık tane ile satılıyor

Marketlerde tane ile baklavayı gören vatandaşlar ilk başta şaşkınlık yaşasa da, bu fikri oldukça beğendi. Artık canları baklava çektiğinde markete gidip tek bir tane alarak yiyebiliyorlar. Bu sayede bütçelerini zorlamadan tatlı krizlerini giderebiliyorlar.Tane ile baklava alan vatandaşlar, "Eskiden baklava almak için özel olarak baklavacıya gitmemiz gerekiyordu. Artık canımız çektiğinde markete gidip bir tane alıyoruz. Bu şekilde hem daha az para ödüyoruz hem de istediğimiz zaman baklava yiyebiliyoruz” şeklinde konuştular.

Market işletmecileri de vatandaşların bu yeni satış şekline alışmaya başladığını ve önümüzdeki günlerde tane ile baklava satışlarının daha da artacağını öngörüyorlar. Şu anda tane ile satılan baklavaların fiyatı 20 TL olarak belirlenmiş durumda.Tane ile baklava satışı, baklavayı özleyenler için umut ışığı oldu. Bu sayede vatandaşlar bütçelerini zorlamadan da bu lezzetli tatlıyı tüketebiliyorlar. Tane ile baklava satışlarının önümüzdeki günlerde daha da yaygınlaşması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.