Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Armutlu'daki yangın sonrası tarımsal hasar tespiti yapıldı

Armutlu ilçesi Mecidiye köyünde meydana gelen yangının söndürülmesi sonrasında, Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri olay yerine intikal etti ve zarar gören tarımsal alanlarda hasar tespit çalışması gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2024 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2024 14:11
Kaynak: Murat Can Aytemur
Armutlu'daki yangın sonrası tarımsal hasar tespiti yapıldı

Yalova'nın Armutlu ilçesine bağlı Mecidiye köyünde meydana gelen yangının ardından, Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri olay yerine intikal ederek detaylı bir hasar tespiti gerçekleştirdi. Yangının kontrol altına alınmasının ardından hızla harekete geçen Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, zarar gören alanları inceleyerek, hasarın boyutunu belirlemek üzere kapsamlı bir çalışma yaptı. Yapılan incelemelerde; Mecidiye köyü köy pazar alanı üst tarafında yer alan bir adet ahırda samanlık bölmenin tamamen yanmış olduğu belirtildi ve herhangi bir hayvan ya da kovan zararına rastlanmadığı ifade edildi.

Olay yeri tespitleri, çiftçi ifadeleri ve diğer kurum bilgileri de alındıktan sonra net rakamların oluşturulacağı belirtildi. 10 dekar tarımsal parsel ve 4 dekar ormanlık alan zararı olduğunun tahmin edildiğini söyleyen ekipler son olarak, ‘’Çiftçilerimize ve bölge halkına geçmiş olsun dileklerimizi sunarız’’ diye belirtti. Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, çiftçilere ve bölge halkına geçmiş olsun dileklerini ileterek, gerekli adımları atacaklarını belirten yetkililer, hasar tespit çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.