Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Armutlu'da yanan çiftlikte incelemelerde bulunuldu

Yalova Tarım İl Müdürü Selçuk Yaman ve beraberindeki heyet, Yalova’nın Armutlu İlçesinde yer alan ve geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangında yanan hayvancılık işletmesinde incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2024 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2024 12:06
Kaynak: Murat Can Aytemur
Armutlu'da yanan çiftlikte incelemelerde bulunuldu

Armutlu İlçesi Mecidiye Köyü’nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen büyük yangın, bölgedeki hayvancılık işletmesinde de büyük bir tahribata yol açtı. Yalova Tarım İl Müdürü Selçuk Yaman ve beraberindeki heyet, yangının ardından zarar gören çiftliğe giderek çeşitli incelemelerde bulundu ve hasarın boyutlarını yerinde değerlendirdi. Müdür Yaman devamında ise işletmesi yanan çiftçi ile yangın ve meydana gelen tahribat hakkında görüşme gerçekleştirdi, geçmiş olsun dileklerini ileterek, böyle bir felaketin bir daha yaşanmamasını diledi.

Yalova Tarım İl Müdürlüğü tarafından konu hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, ‘’İl Müdürümüz Selçuk Yaman, Armutlu İlçe Müdür Vekilimiz Fatih Mehmet Kayalı ve beraberindeki heyet ile birlikte geçtiğimiz hafta Armutlu ilçemize bağlı Mecidiye köyünde çıkan yangında hayvancılık işletmesi yanan çiftçimizi ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve geçmiş olsun dileklerini iletti’’

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.