Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, 4,5 yılın hesabını vatandaşa verdi

Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, 4,5 yıllık faaliyetlerini ve projelerini anlattığı halk gününde vatandaşların sorularını yanıtladı. Tokat, belediyenin hesap verebilir olması gerektiğini ve vatandaşların talep ve görüşlerinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2023 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2023 08:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, 4,5 yılın hesabını  vatandaşa verdi

Armutlu Belediyesi, her yıl düzenlediği halk günü ile ilçe halkı ile bir araya geliyor. Armutlu Pazaryeri’nde gerçekleştirilen halk gününe, Belediye Başkanı Mustafa Tokat, belediye müdürleri ve belediye meclis üyeleri de katıldılar. 

Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, 4,5 yıllık faaliyetlerini ve projelerini sunum eşliğinde anlattı. Belediyenin çalışmaları ve mali durumu hakkında bilgi veren Tokat, “Büyük bir hassasiyetle sürdürdüğümüz belediye başkanlığı görevimiz kapsamında vatandaşlarımızı ‘Halk Günü’ programlarında ağırlamaya devam ediyoruz. Bu buluşmalarımızda halkımıza çalışma süremizle ilgili hesap verirken, vatandaşlarımızdan gelen istek ve görüşleri yanı sıra sorunlarını dinliyor, hasbıhal ediyoruz.” dedi.
Vatandaşların sorularını da yanıtlayan, ilçede yürütülen hizmetler, planlanan projeler ve gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulunan Armutlu Belediye Başkanı MustafaTokat, “Belediye olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Talep ve görüşleriniz bizim için çok önemli. Sizlerin desteğiyle ilçemizi daha güzel bir yere dönüştüreceğiz.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Mustafa Tokat’a teşekkür eden vatandaşlar, belediyenin hesap verebilir olmasını desteklediklerini ve halk günlerinin de bu anlamda son derece faydalı olduğunu ifade ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.