Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara’da katliam gibi kaza! 11 kişi yaşamını yitirdi

Ankara’nın Polatlı ilçesinde seyir halinde olan yolcu otobüsü henüz belirlenemeyen bir nedenle korkunç bir kazaya sebep oldu. Otobüsün geçidin ayağına saplandığı kazadan ilk görüntüler geldi. İlk belirlemelere göre 11 kişinin yaşamını yitirdiği kazadan gelen görüntüler adeta savaş alanını andırdı.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2024 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2024 09:22
Kaynak: Hilal Baldemir
Ankara’da katliam gibi kaza! 11 kişi yaşamını yitirdi

Ankara'nın Polatlı ilçesinden Eskişehir istikametine giden bir yolcu otobüsü sabah saat 05.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak üst geçidin ayağına saplandı. Kazada ilk belirlemelere göre şoförün de aralarında olduğu 11 kişi hayatını kaybetti 24 kişi ise yaralandı.

ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Kaza, saat 05.00 sıralarında Eskişehir yönüne giden yolcu otobüsünün köprünün ayağına çarparak adeta saplanması sonucu meydana geldi. Bölgeye çok sayıda itfaiye, arama kurtarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazanın meydana geldiği güzergah ise trafiğe kapatıldı.

ŞAHİN: ŞOFÖRÜN UYUDUĞU İHTİMALİ DEĞERLENDİRİLİYOR

Ankara Valisi Vasip Şahin, hızla kaza yerine intikal ederek olay yerinde inceleme yaptı. Vasip Şahin, yolda fren izi olmadığını ve ilk belirlemelere göre şoförün uyumuş olma ihtimalinin değerlendirildiğini belirtti.

Olay yerine ait görüntüler gelmeye devam ederken kazanın ne kadar korkunç bir boyutta meydana geldiği de gözler önüne serildi. Kazaya ilişkin soruşturma başlatılırken yaralılardan bazılarının durumu ciddiyetini koruyor. 


Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.