Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral: daha yapacak çok işimiz var

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral tüm imkanları seferber ettikleri Altınova’nın üretip büyüdüğünü söyledi. Oral, “Güçlü Türkiye hedefleri doğrultusunda Altınova olarak ilk günkü aşkla hizmet ediyoruz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2023 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2023 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Altınova Belediye Başkanı Metin Oral: daha yapacak çok işimiz var

Eşsiz doğası, turizmi, tarihi, tarım ve sanayi kimliği ile Yalova’nın gözde ilçesi Altınova’da alt yapı ve yol çalışmaları için seferberlik tüm hızıyla sürüyor. 

Yol çalışmaları

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, konforlu ve güvenli bir ulaşım için başlattıkları çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi. Son çalışmalarda 6 bin ton asfalt uygulamasının yapıldığını ifade eden Başkan Oral, “Sağlık Caddesi, Atatürk Bulvarı ve ilçe merkezindeki yol çalışmaları devam ediyor. Asfalt çalışmalarımız kasım ayı içerisinde tamamlanacak.

Bunun yanında kaldırım çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Toplamda 11 bin metrekare baskı beton kaldırım çalışmalarımız 2023 yılı içerisinde bitecek. Engelli vatandaşlarımızın kullanımını kolaylaştıran 2 metre genişliğindeki kaldırım çalışmalarımıza muhtelif yerlerde devam ediliyor. Toplamda 5400 metre uzunluğunda kaldırım yapılacak” diye konuştu.

“Sabrınız için teşekkürler”

Altınovalı hemşerilerine, başta pandemi ve uzun süren olumsuz hava koşulları ile devam eden çeşitli alt yapı çalışmalarından dolayı gösterdikleri sabır için teşekkür eden Başkan Dr. Metin Oral, “Altınova’da her anlamda ve alanda hayata geçirdiğimiz yüzlerce özel proje ile yaşam standartlarını en üst seviyeye taşıdık.

Ama daha yapacak çok işimiz var. İlk günkü aşkla, heyecanla çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.