Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Müfit Gürtuna'dan Termal Belediyesi'ne ziyaret

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, İstanbul Belediyesi eski başkanlarından Ali Müfit Gürtuna’yı makamında konuk etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2024 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2024 16:31
Kaynak: YALOVA HAYAT
Ali Müfit Gürtuna'dan Termal Belediyesi'ne ziyaret

İstanbul Belediyesi eski başkanlarından Ali Müfit Gürtuna, Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Acar, Gürtuna'ya Termal ilçesi, Termal Belediyesi ve belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ali Müfit Gürtuna, Termal ilçesinin yalnızca Marmara Bölgesi için değil, Türkiye turizmi için de büyük bir önem taşıdığını belirtti. Gürtuna, "Termal Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar, bölgeye ve ülke turizmine ciddi katkılar sağlıyor. Bu nedenle, Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar'ı ve ekibini kutluyorum," dedi.Başkan Acar ise, Gürtuna'nın ziyaretinin kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu dile getirerek, "Termal ilçemizde turizmi canlandırmak ve yerli-yabancı turistlere en iyi hizmeti sunmak adına birçok önemli çalışmayı hayata geçiriyoruz," ifadelerini kullandı.Ziyaret sırasında, Ali Müfit Gürtuna ve H. Sinan Acar bir süre daha istişarede bulunarak fikir alışverişinde bulundular. Başkan Acar, ziyaretin anısına Gürtuna'ya bir hediye takdim etti.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.