Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akmeşe öğrencilerle buluştu

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, 2024-2025 Eğitim Öğretim yılının başlaması vesilesiyle Çınarcık ilçesindeki Gülkent İlk ve Ortaokulu ile Çınarcık Atatürk Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenler ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 02:55
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2024 15:53
Kaynak: Murat Can Aytemur
Akmeşe öğrencilerle buluştu

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Çınarcık ilçesinde önemli bir ziyarette bulundu. Akmeşe, Gülkent İlk ve Ortaokulu ile Çınarcık Atatürk Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Ziyaret sırasında Akmeşe, eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, öğrencilere başarılar diledi ve öğretmenlerle eğitim süreçlerine dair görüş alışverişinde bulundu. Öğrencilerle sohbet eden Akmeşe, onların görüş ve önerilerini dinledi, eğitimle ilgili yaşadıkları sorunları ve taleplerini not aldı.

Okulların genel ve fiziki yapısı hakkında bilgi alan Akmeşe, yeni eğitim öğretim yılı ve Maarif Modeli hakkında çeşitli değerlendirmede bulundu. Eğitim kalitesinin artırılması için atılabilecek adımlar ve gerçekleştirilen eğitim-öğretim faaliyetleriyle ilgili ve öğrencilere daha iyi bir eğitim ortamı sunmak amacıyla yapılan çalışmalar hakkında okul yöneticileriyle görüşüp bilgi aldı.

Öğrencilerin istek ve beklentilerini dinleyen Akmeşe, öğretmenlere de başarılar diledi. Okul idareleri ve öğretmenlerde Akmeşe’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, eğitim öğretim yılına dair umut ve beklentilerini paylaştılar.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.