Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u açılışa çağırdı

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u makamında ziyaret etti. Akyol, Bakan Tunç’u Yalova Adliyesi açılış törenine davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2024 02:02
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2024 02:02
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u  açılışa çağırdı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u makamında ziyaret eden AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Bakan Tunç’a Yalova, ilin sorunları, talepleri konularında bilgi aktardı. Ayrıca yapımı tamamlanan Yalova Adliye Sarayı hakkında da Bakan Tunç’a bilgi veren Akyol, açılışta kendisini görmek istediklerini ifade ederek Yalova’ya davet etti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendisine iletilen sorunların çözümü için gerekli çalışmaları yapacağını belirtti. Bakan Tunç, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol vasıtası ile Yalova’ya selamlarını da ileterek programının uygun olması durumunda Adalet Sarayı açılışına katılmak istediğini dile getirdi.

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ise ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç’u ziyaret ettik. Yalova’mızın ihtiyacı olan, takibini yaptığımız ve inşaatı bitmek üzere olan Adliye Sarayının son durumuyla ilgili değerlendirmede bulunduk, açılış için kendilerini İlimize davet ettik. İlimize göstermiş olduğu hassasiyet için Bakanımıza teşekkür ederiz." sözlerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.