Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Yalova Merkez İlçe ve Çiftlikköy'de temayül toplantısı

AK Parti Yalova Merkez ve Çiftlikköy ilçelerinde, parti teşkilatlarının yeni yönetimlerini belirlemek amacıyla temayül toplantıları gerçekleştirildi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz ve Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya'nın istifalarının ardından, teşkilatlar arasında yapılan değerlendirmeler bu toplantılarda ele alındı.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 12:54
Kaynak: YALOVA HAYAT
AK Parti Yalova Merkez İlçe ve Çiftlikköy'de temayül toplantısı

Temayül toplantıları, AK Parti il binasında ve Çiftlikköy ilçe binasında düzenlendi. Toplantılara, 25. ve 26. Dönem İzmir Milletvekili ve AK Parti Marmara İl Koordinatörü Kerem Ali Sürekli başkanlık etti. Toplantıda ayrıca, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek ve diğer teşkilat mensupları da hazır bulundu.

Toplantıda değerlendirmelerde bulunan Kerem Ali Sürekli, AK Parti teşkilatının gücünü birlik ve beraberlikten aldığını belirterek, "Bu toplantılar neticesinde alınan kararlar, parti genel merkezimize rapor olarak sunulacaktır. Yalova'daki teşkilatlarımızın, güçlü bir şekilde hizmete devam etmesi için gerekli adımları atıyoruz," dedi.

"Hizmet Yarışı Devam Ediyor"

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ise, temayül toplantısının önemine değinerek, "Bu bir bayrak yarışıdır. Aydın Kopuz ve Serdar Kaya'nın bugüne kadar görevlerini başarıyla yürütmelerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Onların bayrağı devredeceği yeni arkadaşlarımızla Yalova'ya en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.