Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Yalova İl Teşkilatı Kirazlı Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti

AK Parti Yalova İl Başkanlığı’nın önde gelen isimleri, Kirazlı Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Her fırsatta sahaya inerek esnaf ve vatandaşın taleplerini dinlemeyi sürdüren AK Parti Yalova İl Başkanlığı’nın bilinen isimleri, haftaya esnaf ziyaretlerini gerçekleştirerek devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 00:45
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2024 14:50
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
AK Parti Yalova İl Teşkilatı Kirazlı Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Özyılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ve Yalova Belediye Meclis Üyesi İsmail Demir ile birlikte; Önceki Dönem İl Yöneticisi Eyüp Pirinç’in işletmesi olan Ali’s Shop’u ve Sanayi Sitesi esnaflarından Zeki Oto’yu ziyaret edip hayırlı işler dilediler.

Esnafın işlerinin nasıl gittiği ile ilgili değerlendirmelerini de dikkate alan parti teşkilatı, çalışmalarla ilgili ne yapabilecekleri hakkında istişarelerde bulundu.

Güçlü ve Büyükgümüş olmak üzere parti yönetimini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten esnaflar ise AK Parti Yalova İl Başkanlığı’nın her zaman esnafın yanında olduğuna dikkat çekerek, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.